Услуги

Сервизни услуги

Перфектната грижа, която може да се получи само в оторизиран сервиз, включва: Спазване на предписанията на производителя, Преглед на окачването и спирачната система и издаване на диагностичен лист, Оригинални сервизни каталози и специлизирано оборудване, Квалифициран персонал, Професионално отношение и Гаранция.

Финансиране

Астреко предлага  надеждно финансиране чрез различни гъвкави схеми за финансов и оперативен лизинг, благодарение на успешното си партньорство с водещите финансови институции в България.

Бош Сервиз

Астреко чрез Бултрако Моторс АД предлага на своите клиенти и голям набор от сервизни услуги за всички видове и марки автомобили чрез своя Бош Сервизен център.

Обратно изкупуване

Компанията предлага и възможността за обратно изкупуване на настоящия автомобил на клиента на гарантирано атрактивна пазарна цена. Така лесно се спестяват време и средства в търсене на нов собственик на стария автомобил. С това предимство Вие може да използвате настоящата си кола като първоначална вноска за своята нова Honda.

Коли под наем

Нашата компания Astreco Rent е част от холдинга Astreco. Услугата, която предлагаме, се цени високо както от големи корпоративни клиенти, така и от многобройните крайни потребители.  Всички наши транспортни средства са в отлична форма, тъй като ние сме част от автомобилния холдинг Astreco, и всеки от тях се обслужва с особена грижа в официалните ни сервизи.

Продажба леки автомобили

От 1992 година една от основните компании в холдинга – Бултрако – предлага на своите партньори нови леки автомобили директно от производителя като оторизиран партньор. Продажбите се осъществяват чрез дилърската мрежа на Бултрако Моторс АД.

 

Оригинални резервни части и аксесоари

Независимо от възрастта на автомобила и наличието или отсъствието на гаранция, можете да се възползвате от предимствата на оторизирания сервиз чрез части и консумативи с гарантирано качество и произход.

Продажба на употребявани автомобили

Чрез своите дилърства, холдингът разширява дейността си и в частта продажба на употребявани автомобили. Предлагайки широка гама от качествени употребявани автомобили от различни марки, ние осигуряваме богат избор леки автомобили, на различна възраст, като всички те са с проверено качество и доказан произход. Всички наши коли с пробег са проверени и сертифицирани, с доказани произход и пробег според изискванията на марката Honda – японско качество и коректност.