За Astreco

Групата Астреко Холдинг съставлява предприемаческата група Бултрако и Астреко. Компанията Бултрако започва своята дейност през 1992 г. като генерален представител на марката Honda в България.

В качеството си на официален представител на Honda, холдингът извършва дейността си на територията на цяла България. Компанията разполага със собствени клонове в цялата страна.

Днес продуктовата гама на Астреко включва широк избор от нови леки автомобили, автомобили с инвестиционно приложение и употребявани автомобили. Фирмата предлага богата наличност от оригинални резервни части и пълно следпродажбено обслужване. Клиентите могат да направят своя избор от различни възможности за финансиране и обратно изкупуване.

Мисия

Запазване на водещата си роля като автомобилна компания с богато наследство, отлични услуги и висококачествени продукти, предлагаща пълна гама автомобилни решения, които правят живота на хората по-добър.

Визия

Астреко е лидер в предлагането на интегрирани бизнес решения в България. Ние ще предлагаме на клиентите си вдъхновяващи продукти и всеобхватни услуги и ще направим служителите и партньорите си част от своя успех.

Социална отговорност

Компаниите в холдинга интегрират социалните ангажименти и загрижеността за околната среда в своите бизнес операции и във взаимоотношенията с партньорите си.
Основните проекти на Астреко са свързани с облагородяване на градската среда, PR дейности със социален ефект, подобряване качеството и безопасността на предлаганите продукти, дарения, спонсорства, контрол върху замърсяването на околната среда, рециклиране, предоставяне на инструменти, материали за часовете по практика в училище, осигуряване на платени стажове, продуктови дарения и много други.