Бултрако Моторс АД

Бултрако Моторс АД

Като официален дилър за България на Honda, Бултрако Моторс оперира в страната чрез добре развита мрежа от търговско-сервизни комплекси, оценени от представителите на Honda Европа като едни от най-добрите на континента. Центърът в София на бул. Ботевградско шосе 326 е образец за природосъобразен обект, който използва собствени източници на захранване чрез фотоволтаици, както и най-модерна система от пречиствателни съоръжения за водата с цел оптимална екологичност. Комплексът на бул. България 111А в столицата от своя страна разполага с най-големия шоурум за мотоциклети в бранша, а този в Пловдив – единственият автомобилен център в страната с изцяло стъклени прегради, позволяващи непрекъснат контрол от страна на клиента на всички сервизни процеси. От 2015 г. Бултрако Моторс започна партньорството си с веригата Bosch Car Service и откри в София нов модерен сервиз под тази марка. От лятото на 2018 г. компанията бе одобрена и за оторизиран дилър на Subaru за Пловдив и региона.

От самото си създаване Бултрако Моторс постоянно се стреми да предложи най-доброто на българския потребител, било в продажбите на нови автомобили и мотоциклети, било в сервизната дейност и резервните части.

За да улесни клиентите си във времената на пандемия от март 2020 г. Бултрако Моторс стартира и поредния си нов проект – електронния магазин BMeShop.

ШОУРУМИ

ДИЛЪРИ